Viime yönä näin unta että Mikkelissä oli askartelutapahtuma. Oli kevät ja junalla tuli Mikkelin keskustaan iso joukko tuttuja. En tiedä kaikkien nimiä mutta tuttuja kasvoja joita olen nähnyt Leimailutaivaassa ja Riihimäen tapahtumassa. Sen muistan että siellä oli Taava, Maaret, Calle ja Ihana lehden Kaarina.

Paikka missä olimme oli hyvin pieni aula ja siellä oli kaikkea mahdollista käsityön tekijää.  Paikalla psyykkisesti sairaita nuoria. Tapahtuma oli heidän kuntoutustiloissa. Heitä kävi aulassa ja moni sai raivareita. Me vaan tehtiin jokainen käsitöitä.

Jossain vaiheessa tuli puhetta että joku meistä oli ostanut junaliput meille. Ne piti maksaa takaisin niin että tilasi tavaroita yhdestä nettikaupasta. Jätän pois nimen etten mustamaalaa ketään :D

Unessa kävin naisten huoneessa ja siellä oli todella pienet wc kopit. Joku sai epileptisen kohtauksen ja Taavan kanssa soitettiin ambulanssi. Kun lähdettiin takaisin juna asemalle, eksyin muista. Oli ilta ja kysyin vastaan tulevalta naiselta tietä. Hän alkoi puhumaan minulle hepreaa. Löysin junalle ja juuri kun nousin junaan soi herätyskello...

Jos tuo on merkki siitä että olen liian vähän tehnyt kortteja niin lupaan että tänään teen. Katselen jääkiekkoa ja väkerrän ;)

Sophy